Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Go to top
Instagram

Despre Bruiaj

Credem în a crea lucruri simple și utile.
Într-o lume a producției industriale, manufacturăm serii mici de produse atemporale.

Suntem călători pasionați și iubitori de natură.
Aceste experiențe reprezintă fundația procesului nostru creativ.
Rezultatul este ceva mult dincolo de produsul fizic, este o amintire valoroasă a experiențelor trăite – și tocmai de aceea produsele noastre sunt mai degrabă despre emoții decât despre tendințe.

În munca noastră acordăm atenție fiecărui detaliu, de la alegerea materialelor, până la coaserea căptușelii, de la lucrul cu tonurile de culoare până la împachetare.
Produsele noastre sunt naturale prin
faptul că își schimbă felul în care arată în timp, precum noi, oamenii.
Munca aceasta o facem avându-ne drept companioni mâinile, mintea și pasiunea. Acesta este meșteșugul nostru.

Valorile Bruiaj

 

Iubirea pentru natură

Când privim ceva îndeaproape, când observăm iar apoi distingem sensul detaliilor din culori, texturi sau modele repetitive, regăsite în natură, posibilitățile de a ne simți inspirați pentru design-ul și funcționalitatea de care avem nevoie în viețile noastre devin nemărginite.

 

Curiozitatea de a călători

Niciodată nu poți știi când și unde te întâlnești cu inspirația.
Însă poți ieși din zona ta de confort – și îți poți deschide ochii spre noi posibilități.
Un corp de literă pe un autobuz, un fruct într-o piață, un graffiti pe un perete – toate acestea îți îmbogățesc biblioteca vizuală și îți dau idei despre cum poți trăi frumos.

 

A-i inspira pe ceilalți

A fi prezent te face să înțelegi mai multe.
Suntem conștienți de modul în care oamenii se comportă în afară, de modul în care interacționează cu lucrurile din jurul lor, de ce anume au ei nevoie atunci când sunt în mișcare – iar acest act de prezență ne împuternicește să contribuim în a le face viața mai ușoară.

Manifest

Cu toții ne spunem o poveste despre noi înșine.
Bruiaj este o perturbație pozitivă, un tribut adus schimbării și o sărbătorire a stării de spirit care ne face să ne reinventăm perpetuu – de fiecare dată când avem nevoie.
Brand-ul nostru servește utilității și simplității. Produsele noastre sunt concepute pentru a fi versatile, practice și atemporale. Bruiaj nu este altceva decât o poveste a reinventării sinelui.
Credem că oamenii și natura sunt una. Cu grijă pentru mediu și pentru noi toți, alegem să lucrăm cu loturi de piele rămase marilor brand-uri de modă.
Acesta este motivul pentru care catalogul nostru cromatic este mereu în schimbare. Ne place să credem că reflectă modul în care noi toți suntem într-o perpetuă transformare.
Când alegem să folosim resurse din comunitatea în care trăim, nu înseamnă doar că susținem creșterea economică în zona noastră, ci și că alegem să scurtăm lanțurile de distribuție și să participăm la protejarea mediului înconjurător.
A cumpăra de la producători locali nu este despre a face o alegere în pas cu moda. Este o contribuție directă pe care o putem aduce înspre prosperitatea noastră prezentă și înspre un viitor sustenabil, împreună.
Modul în care alegem să ne comportăm colectiv este modul în care alegem să trăim împreună.

3 K
Customers
Satisfied Customers
4 +
Years of Experience
Established on April 2018
4
Design Shops
Who Sell Our Products

Echipa

Magdalena Neicu

Ideile și principiile din spatele muncii mele de antreprenor sunt strâns legate de design ca formă de înțelegere și rezolvare a problemelor. Filosofia de design din spatele acestui brand exprimă legătura dintre natură, explorare prin călătorie și oameni. În final toate se leagă.

Entrepreneur, designer
Ada Marinca

Sunt un designer vizual care a asociat mereu designul cu un mod de a spune o poveste. Prin urmare, adun emoții, idei și concepte, pentru a crea experiențe de design care inspiră și care spun povestea brandului.

Graphic designer
Linda Szabo

Pasiunea mea pentru frumos s-a născut încă din copilărie iar ulterior am decis să mă formez şi să activez în aria de design, unde prin desen şi produse îmi pot transmite viziunea și pot da un fel de fericire mai departe.

Designer

Livrare gratuită la comenzi de peste 500 RON.

X